Ha költözni szeretne, kívánságára csomagolóanyagot, mobilszekrényeket, (kartonból készült) költöztető dobozokat biztosítani tudunk Önnek – már a költöztetés előtt. Költöztetés Budapest közelében. Költöztetés árak miatt kérjen árajánlatot.Irodaköltöztetés előtt nézni szoktuk a megközelíthetőséget és parkolási lehetőségeket. 

 

 

Elefántteher ezen felül vállalja még :

 

Sokan gondolják, hogy csak abban az esetben beszélünk nemzetközi költöztetésről, ha az adott fuvar átível legalább egy országhatáron vagy akár egy a kontinensen is. Ez azonban nem teljesen igaz ebben a szakmában, ugyanis minden olyan fuvart, amely meghaladja az 500 km-t, többnyire már nemzetközi költöztetésnek mondják.Nemzetközi költöztetés árak miatt kérjen árajánlatot. 

külföldi költöztetés megrendelése telefonon szóbeli megegyezés alapján, ill. e-mailben szokott történni. Ilyen megrendelések esetén (amikor nem volt helyszíni felmérés) fontos, hogy a megrendelő valóságos bútor, doboz mennyiséget mondjon, ill. pontosan mondja el a költöztetéshez kacsolódó kéréseit (pl. bútorok szétszerelése). A külföldi  költöztetéshez legközelebb eső parkoló helyek biztosítása.Külföldi költöztetés árak kedvezően! Költöztetéskor, költözés során, bútorszállításkor érdemes figyelembe venni, hogy a be- és kirakodáshoz kellően nagy helyre lesz majd szükség.